Despre noi

Avocat Cluj

Cocan Ionuț

Cabinetul de avocatură IC LAW este specializat în consultanță pe drept comercial și litigii în domeniul dreptului penal.

Misiunea noastră este de a oferi un partener de încrederea tuturor clienților noștri în ceea ce privește reprezentarea acestora în toate fazele procesuale. Fiecare client este cel mai important client, iar succesul lor reprezintă succesul nostru. 

Cocan Ionuț – Avocat Titular în cadrul IC LAW

„Am urmat cursurile Facultății de Drept, precum și cele ale Facultății de Business, amândouă în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 Pe parcursul anilor de studiu, precum și al anilor de practică în domeniul avocaturii, am acumulat o experiența vastă și aprofundată, experiență ce îmi permite să tratez litigii juridice dintr-o multitudine de arii ale dreptului.

 Cred cu convingere că orice relație profesională trebuie să fie caracterizată de sinceritate și transparență. Apreciez că aceste două caracteristici reprezintă pilonii necesari și fundamentali pentru a putea construi încrederea reciprocă de care avem nevoie cu toții atunci când apelăm la un avocat.

Cocan Ionuț – Avocat Titular în cadrul IC LAW

IC Law Avocat Cluj

Avocat Cluj

Ai vreo întrebare?
Contactează-ne!